Gagal Marketing: Nalika Teknologi Ora Mbebayani Apik banget

Nalika lagi nggarap klien, kita asring ngandhani manawa isih ana ing sisih kulon pemasaran online… saiki isih enom lan durung nyoba kabeh. Nanging ora ateges kita isih durung bisa sinau saka lupute wong liya. Kanthi teknologi anyar sing meh meh saben dina, butuh profesional pemasaran sing berpengalaman lan duwe pendhidhikan kanggo ngerti cara nggunakake potensial pemasaran teknologi anyar lan dadi sales