Tren Desain Email kanggo taun 2021

Industri browser terus maju kanthi cepet kanthi inovasi apik tenan. Email, ing tangan liyane, narik kawigaten kemajuan teknologi amarga ketinggalan email nganggo standar HTML lan CSS paling anyar. Mangkene, minangka tantangan sing nggawe para pemasar digital bisa luwih angel dadi inovatif lan kreatif nalika nggunakake media pemasaran utama iki. Biyen, kita wis ndeleng penggabungan gif animasi, video, lan emoji uga digunakake