11 Kesalahan Kanggo Ngindhari Kampanye Pemasaran Email Sampeyan

Kita asring nuduhake apa sing cocog karo pemasaran email, nanging kepiye bab sing ora bisa digunakake? Ya, Citipost Mail nggabungake infographic sing solid, 10 Hal sing Sampeyan Ora Kudu Kalebu Ing Kampanye Email Sampeyan sing menehi rincian babagan apa sing kudu dicegah nalika nulis utawa ngrancang email. Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran email, iki kalebu sawetara faux-pas sing paling apik sing kudu sampeyan ngindhari babagan prekara sing sampeyan ora kalebu ing

Tes Tester: Alat Gratis kanggo Priksa Newsletter Email Sampeyan Kanggo Masalah SPAM Umum

Kita wis ngawasi persentasi kothak mlebu email karo mitra ing 250ok lan entuk asil sing apik. Aku pengin ngerteni luwih jero babagan konstruksi email kita lan nemokake alat sing apik sing diarani mail tester. Penguji email nyedhiyakake sampeyan alamat email sing unik supaya sampeyan bisa ngirim buletin banjur menehi analisis email kanthi cepet marang cek SPAM sing umum kanthi filter sampah. Ing