Kiriman Strategi Pemasaran Influencer kanggo Hotel

Yikes… yen sampeyan durung nate weruh kahanan pungkasan ing antarane influencer media sosial Elle Darby lan Paul Stenson, pamilik White Moose Café ing Dublin lan Charleville Lodge. Nalika Elle Darby mutusake plancongan, dheweke tekan pirang-pirang hotel sing bisa uga pengin nginep yen bisa menehi perdagangan kanggo publisitas liwat pamirsa media sosial. Ora ana sing njaluk rong sen,