Plugin WordPress: Bukak Video Ing Lightbox karo Elementor

Kita wis nggunakake situs web karo klien sing dibangun karo Elementor, plugin nyunting lan nyelehake WordPress sing apik banget sing bakal ngowahi gampang nggawe tata letak sing kompleks lan apik sing responsif ... tanpa program utawa prelu ngerti kode pintas. Elementor pancen duwe sawetara watesan, sing salah sijine nyoba nggarap situs klien. Dheweke mung pengin tombol sing mbukak video ing Lightbox… sing ora dikarepake Elementor

Elementor: Editor Fantastic kanggo Desain Kaca lan Pos WordPress sing Apik

Sore iki, aku njupuk sawetara jam lan mbangun situs klienku sing pertama nggunakake Elementor. Yen sampeyan ana ing industri WordPress, sampeyan bisa uga wis nate krungu babagan Elementor, mula wis entuk 2 juta instalasi! Kancaku Andrew, sing ngoperasikake NetGain Associates, ngandhani babagan plugin kasebut lan aku wis tuku lisensi tanpa wates kanggo ngetrapake ing endi wae! WordPress wis ngrasakake panas ing kemampuan suntingan sing barbar. Dheweke bubar nganyari menyang Gutenberg,