Statistik E-Niaga Rama-Rama: 5 Babagan Sing Perlu Dikenal dening Merk

Wis meh dina bapak! Aku kelangan Pops sawetara taun kepungkur, mula luangake wektu kanggo ngrangkul bapakmu lan tuku hadiah ... sanajan mung sawetara dhuwit. Dheweke bakal seneng sanajan dheweke ora nuduhake. Ing taun iki aku ing Lowes ndeleng alat sing apik lan aku mikir mung sadetik ... "Aku bakal njupuk salah sawijining kanggo Bapak" banjur aku kelingan dheweke

Kepiye Advokat Nggawe Aktivitas Instagram Luwih Saka Influencer

Ing taun 2019, mbuwang # Influencer Instagram diarepake bisa nggayuh $ 2.3 milyar, jumlah sing luar biasa, nanging langsung nuduhake kekuwatan program visual sing akeh digunakake ing pengaruhe keputusan tuku. Nyatane, 72% pangguna Instagram lapor nggawe keputusan tuku adhedhasar gambar sing dituduhake ing platform sisih Instagram platform… sampeyan bisa ngetutake aku @dknewmedia! Siap-siyap ndeleng pirang-pirang foto asu-asu Gambino lan lagi aktif