Cara Sinau Mesin lan Akuisisi Bakal Nggawe Bisnis Sampeyan

Sajrone revolusi industri, manungsa tumindak kaya bagean ing mesin, dipasang ing jalur perakitan, nyoba supaya bisa digunakake kanthi mekanis. Nalika mlebu ing sing saiki diarani "Revolusi Industri kaping 4", kita bakal nampa manawa mesin luwih mekanik tinimbang manungsa. Ing jagad pariwara sing rame, manajer kampanye ngimbangi wektu antarane nggawe kampanye kanthi kreatif, lan ngatur lan nganyari kanthi mekanis

Munculé Pemasaran lan Pariwara Dumasar Wong

Ing whitepaper babagan Pemasaran Berbasis Rakyat, Atlas nyedhiyakake sawetara statistik menarik babagan pemasaran lan pariwara adhedhasar wong. Nalika mbuwang wektu luwih akeh ing seluler kanthi umum, 25% wong nggunakake 3 utawa luwih piranti saben dina, lan 40% wong ngalih piranti kanggo ngrampungake kegiatan Apa sing diarani Pemasaran Berbasis Rakyat? Sawetara aplikasi lan platform nawakake pengiklan supaya bisa ngunggah prospek utawa dhaptar pelanggan supaya cocog karo pangguna ing antarane kalorone. Dhaptar bisa diunggah lan dicocogake karo pangguna

Pengaruh Pemasaran Data Pihak katelu mungsuh Data Pihak katelu

Sanajan ketergantungan historis para pemasar data ing data pihak katelu, sawijining panaliten anyar sing dirilis dening Econsultancy and Signal mratelakake pergeseran industri. Panliten kasebut nemokake manawa 81% pemasar nglaporake entuk ROI paling dhuwur saka inisiatif adhedhasar data nalika nggunakake data pihak pertama (dibandhingake karo 71% rekan-rekan ing mainstream) kanthi 61% mung nyebutake data pihak katelu. Pangowahan iki dikarepake bakal tambah jero, kanthi 82% kabeh pemasar sing disurvei bakal nambah

Kaya Apel lan Keju, Email lan Pemasaran Media Sosial

Aku seneng pethikan kasebut saka Tamsin Fox-Davies, Manajer Pengembangan Senior ing Constant Contact, nggambarake hubungan antarane media sosial lan pemasaran email: Media sosial lan pemasaran email kaya keju lan apel. Wong ora ngira yen bareng, nanging sejatine dadi mitra sing sampurna. Media sosial mbantu nggedhekake kampanye email lan bisa nggawe surat. Sementara, kampanye email sing apik bakal nambah hubungan sing sampeyan lakoni karo kontak media sosial, banjur ganti

Apa Alat sing gegandhengan karo Data Apa sing Digunakake para Pemasar kanggo Ngukur lan Nganalisis?

Salah sawijining kiriman sing paling akeh dituduhake yaiku analytics apa lan jinis alat analitik sing kasedhiya kanggo mbantu para pemasar ngawasi kinerja, nganalisis kesempatan kanggo dandan, lan ngukur respons lan prilaku pangguna. Nanging alat apa sing digunakake para pemasar? Miturut survey Econsultancy paling anyar, Pemasar nggunakake analytics web kanthi gedhe, mula Excel, analytics sosial, analytics seluler, A / B utawa tes multivariat, database relasional (SQL), platform intelijen bisnis, manajemen tag, solusi atribusi, otomatisasi kampanye,

Pangowahan ing Anggaran Marketing 2014

Econsultancy ngluncurake Laporan Anggaran Pemasaran 2014 sing ana gandhengane karo Responsys. Dheweke nyedhiyakake infographic lengkap babagan asil data survey. Pemasar (60%) luwih bisa nambah anggaran pemasaran umume kanggo taun ngarep tinimbang kapan wae wiwit diluncurake Laporan Anggaran Pemasaran kaping pisanan nalika krisis ekonomi paling dhuwur. Luwih saka 600 perusahaan (umume UK), melu ing riset iki, sing arupa bentuk

Laporan SoDA 2013 - Volume 2

Edisi pertama laporan SoDA 2013 saiki wis nyedhak meh 150,000 tontonan lan undhuhan! Cicilan kapindho publikasi saiki wis siyap dideleng. Edisi iki kalebu kombinasi potongan-potongan kepemimpinan pamikiran, wawancara kanthi wawasan lan karya inventaris sing digawe kanggo merek teratas kayata Nike, Burberry, Adobe, Whole Foods, KLM lan Google. Kontributor kalebu penulis tamu terkenal saka merek chip biru, konsultasi lan pamula inovatif, uga luminar saka SoDA