Einstein: Kepiye Solusi AI Salesforce Bisa Nggawe Kinerja Pemasaran lan Penjualan

Departemen pemasaran asring ora duwe tenaga lan kakehan kerja - ngimbangi wektu kanggo mindhah data ing antarane sistem, ngenali kesempatan, lan nyebarke konten lan kampanye kanggo nambah kesadaran, keterlibatan, akuisisi, lan retensi. Kadhangkala, aku ndeleng perusahaan sing berjuang terus munggah nalika ana solusi nyata ing njaba sing bakal nyuda sumber daya sing dibutuhake kanggo nambah efektivitas sakabehe. Intelijen buatan minangka salah sawijining teknologi kasebut - lan wis kabukten bisa menehi nilai nyata kanggo para pemasar