Soundtrap: Gawe Podcast sing Didhukung Tamu ing Awan

Yen sampeyan pengin nggawe podcast lan nggawa tamu, sampeyan bakal ngerti kesulitane. Saiki aku nggunakake Zoom kanggo nindakake iki amarga dheweke nawakake opsi multi-trek nalika ngrekam… supaya aku bisa ngowahi trek saben wong kanthi mandhiri. Nanging isih kudu aku ngimpor trek audio lan nyampur ing Garageband. Dina iki aku ngomong karo kolega Paul Chaney lan dheweke nuduhake alat anyar karo aku,

Deskripsi: Sunting Audio Nggunakake Transkrip

Aku ora seneng banget babagan teknologi… nanging Descript ngluncurake layanan studio podcast sing duwe fitur sing apik tenan. Sing paling apik, miturut pendapatku, yaiku kemampuan nyunting audio tanpa editor audio nyata. Katrangan nggambarake podcast sampeyan, kanthi kemampuan nyunting podcast liwat teks penyuntingan! Wis pirang-pirang taun aku dadi podcast, nanging aku asring wedi nyunting podcastku. Nyatane, aku wis menehi wawancara apik tenan