WPide: Plugin Editor File Fantastic kanggo WordPress

Kadhangkala sampeyan duwe klien sing ngunci server menyang level sing konyol. Kita mesthi duwe sawetara sing lagi dikerjakake lan bisa uga staf TI sampeyan nindakake perkara sing padha. Pancen frustasi ... teknologi kudu ana ing kono supaya sampeyan bisa ngaktifake, ora mateni sampeyan. Ora bisa ngedit sing dhasar minangka file tema bisa dadi frustrasi. Bengi iki aku duwe tugas kaya ngono ... lan frustasi. Minangka