Podcasting Terus Tuwuh Popularitas lan Monetisasi

Kita entuk udakara 4 yuta undhuhan 200+ episode podcast pemasaran nganti saiki, lan terus berkembang. Supaya luwih akeh investasi ing studio podcast. Aku sejatine kalebu ing tahap desain studio anyar sing bisa dakbalekake menyang omahku amarga aku melu utawa mbukak akeh podcast. Wiwit wiwitan taun 2003, podcasting dadi kekuwatan sing ora bisa dicegah ing pemasaran konten lan

Pariwara Podcast Wis Usia

Kanthi tuwuhing podcast sing durung dingerteni pirang-pirang taun, aku rumangsa industri iki alon-alon adaptasi karo teknologi pariwara. Ora ana alesan utawa ora ana sebab kenapa strategi iklan sing padha digawe kanggo video ora bisa ditrapake ing podcast - sanajan mung kayata iklan pra-gulung. Iklan sing dipasang kanthi dinamis nambah proporsi belanja iklan kanthi 51% saka 2015 nganti 2016 miturut Studi Pendapatan Iklan Podcast IAB. Aku ngarep-arep

Rangkul Haters Sampeyan? Mungkin Iku tresna marang Penyayang!

Keynote nutup Jay Baer minangka salah sawijining sing paling apik sing dakdeleng ing Social Media Marketing World. Jay ngrembug bukune sing bakal teka, Hug Your Haters. Presentasine apik banget lan nggodha sawetara riset apik tenan saka Tom Webster lan tim babagan kepiye investasi kanggo ngrampungake keluhan kanthi cepet lan strategis bakal tuwuh bisnis sampeyan. Presentasi kasebut ngandhani sawetara conto hebat saka perusahaan sing nanggapi keluhan lan kepiye gunane kanggo bisnis. Aku skeptic. Nyatane,