Douglas Karr ing Edge Radio Web

Wis seneng banget karo kanca Erin Sparks ing Edge radio Web (lengganan ing iTunes) dina Setu kepungkur iki. Kita ngrembug babagan sawetara infografis, asil telusuran sing dibayar ing facebook, strategi konten lan media sosial. Erin lan tim nggawe acara saben minggu lan urip ing Indianapolis. Sampeyan uga bisa ngrungokake langsung liwat kaca ngarep WXNT. Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ngrungokake segmen - iki bagean siji. Mriksa metu