Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah