6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi. Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan pemasaran

Wutah Teknologi Bahan Bakar Ekonomi ing Indiana

Minangka hakim kanggo Mira Awards 2011, aku duwe kesempatan kanggo rapat dina karo pendiri, panemu, programer lan pimpinan bisnis sing menehi pengaruh penting ing lanskap teknologi kita. Sanajan aku ora bisa ngandhani sapa sing dadi pemenang, sampeyan kudu melu penghargaan Mira wulan ngarep, nanging dakkandhani, ana kedadeyan sing nyenengake ing kene. Kaya sing diarepake, akeh presentasi babagan teknologi kasebut.