Selz Plugin: Gawe Postingan Blog lan Pembaruan Sosial dadi Penjualan

Selz minangka kemajuan gedhe ing e-commerce, nyedhiyakake antarmuka panganggo sing resik lan sederhana kanggo adol barang (unduhan fisik utawa digital) ing sosial utawa liwat situs utawa blog sampeyan. Semat saka paltform digawe liwat widget utawa tombol tuku. Yen dipencet, pangguna bakal digawa menyang situs sing aman lan bisa ndownload utawa pesen produk sing dijaluk. Ora perlu integrasi pembayaran sing rumit, nginstal sertifikat aman, utawa nginstal