Ing ngisor iki Podcast Pemasaran Favorit Komunitas Kita

Yen sampeyan durung nate ngrungokake podcast, pancen luwih disengkuyung. Download Stitcher utawa gunakake piranti seluler utawa gunakake platform podcasting desktop. iTunes utawa Google Play bakal ngidini sampeyan nggoleki lan langganan uga. Mau bengi, kita ngobrol apik karo pimpinan lokal sing lagi latihan mini-maraton kaping pisanan ing umur 58 taun. Dheweke ujar manawa, sajrone latihan, salah sawijining perkara paling apik sing wis ditindakake yaiku nyetel