5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan. Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% blanja sing ditinggalake

Papat Tren E-Dagang Sampeyan Kudu Diadopsi

Industri e-commerce samesthine bakal tuwuh terus ing taun ngarep. Amarga kemajuan teknologi lan variasi preferensi blanja konsumen, mula angel banget nyekeli benteng kasebut. Pengecer sing dilengkapi tren lan teknologi paling anyar bakal luwih sukses dibandhingake karo pengecer liyane. Minangka laporan saka Statista, penghasilan e-commerce ritel global bakal nganti $ 4.88 triliun ing taun 2021. Mula, sampeyan bisa mbayangake sepira cepet pasar

7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel. Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli alesan sing angel kanggo nglampahi wektu teka ing toko sampeyan. 1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk