Apa POE? Mbayar, Diduweni, Entuk… Lan Dituduhake… lan Media Konvergensi

POE minangka akronim kanggo telung cara distribusi konten. Media sing mbayar, Diduweni lan Entuk kabeh minangka strategi sing bisa digunakake kanggo mbangun panguwasa lan nyebarake jangkauan ing media sosial. Media sing Dibayar, Diduweni, Entuk Media Bayarane - yaiku nggunakake saluran pariwara mbayar kanggo nuntun lalu lintas lan pesen merek kanthi sakabehe konten sampeyan. Iki digunakake kanggo nggawe kesadaran, miwiti macem-macem jinis media lan supaya konten sampeyan ditonton karo pamirsa anyar.

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

2015 Negara Pemasaran Digital

Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan. Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake sawetara pamilik agensi paling apik ing industri iki

Media sing Dibayar, Diduweni lan Entuk: Definisi, Pamirsa lan Fitur

Promosi konten gumantung karo 3 saluran utama - media berbayar, media sing dimiliki lan media sing entuk. Sanajan jinis media iki ora anyar, iku pinunjul lan pendekatan kanggo media sing diduweni lan entuk sing wis ganti, nantang media sing mbayar kanthi tradisional. Pamela Bustard, Media Gurita sing Dibayar, Definisi Media sing Diduweni lan Entuk Miturut Octopus Media, definisi kasebut yaiku: Media Bayaran - Apa wae sing dibayar supaya bisa ngasilake lalu lintas menyang pamilik

13 Taktik Pemasaran Konten B2B Paling Populer

Iki minangka infographic sing apik sing pengin dakwartakake saka Wolfgang Jaegel. Ora mung amarga menehi wawasan babagan strategi pemasaran konten sing digunakake dening para pemasar B2B, nanging amarga kesenjangan sing dakdeleng babagan konten sing digunakake mungsuh pengaruh saka strategi kasebut. Supaya popularitas, dhaptar kasebut yaiku media sosial, artikel ing situs web sampeyan, buletin, blog, acara pribadi, studi kasus, video, artikel ing

Jamballa: Penjangkau Blogger kanggo Merek

Menjangkau Blogger bisa nyedhiyakake bisnis kanthi review kualitas tinggi, kesadaran produk lan persepsi merek sing apik, kanthi selaras karo blogger sing dihormati ing industri sampeyan. Jamballa minangka blogger lan merek sing cocog karo layanan anyar adhedhasar kriteria sing ditemtokake. Iki tegese blogger ora bakal repot karo produk sing ora dikarepake lan bisnis mung nyambung karo blogger sing pengin nggarap. Jamballa uga nawakake layanan rilis pers sing bakal diluncurake

Apa Distribusi Konten?

Konten sing ora bisa dideleng yaiku konten sing ora nyedhiyakake investasi maneh, lan, minangka pemasar, sampeyan bisa uga wis ngelingi yen angel banget supaya konten sampeyan bisa ditemokake malah karo sawetara pamirsa sing wis ngupayakake sampeyan kanthi tenanan. sajrone sawetara taun kepungkur. Sayange, mbesuk bisa uga padha: Facebook bubar ngumumake yen tujuane yaiku supaya tekan organik merek

Gabungan: Platform Operasi Sosial

Unified nyedhiyakake teknologi cloud marketing lan aplikasi sing ngidini organisasi sampeyan ngatur kabeh siklus pemasaran sosial, ngasilake ROI sing jelas lan jumlah. Platform Unified nyedhiyakake sistem rekam gabungan kanggo merek, agensi lan vendor. Mupangate Platform Operasi Sosial Unified Nduweni lan ngontrol data pemasaran sampeyan - Platform Operasi Sosial nyambungake kabeh agensi, vendor lan merek sing sampeyan kerjo ing siji sistem pemasaran cloud, menehi tampilan lengkap babagan kabeh