Apa POE? Mbayar, Diduweni, Entuk… Lan Dituduhake… lan Media Konvergensi

Wacan: 2 menit POE minangka akronim kanggo telung cara distribusi konten. Media sing mbayar, Diduweni lan Entuk kabeh minangka strategi sing bisa digunakake kanggo mbangun panguwasa lan nyebarake jangkauan ing media sosial. Media sing Dibayar, Diduweni, Entuk Media Bayarane - yaiku nggunakake saluran pariwara mbayar kanggo nuntun lalu lintas lan pesen merek kanthi sakabehe konten sampeyan. Iki digunakake kanggo nggawe kesadaran, miwiti macem-macem jinis media lan supaya konten sampeyan ditonton karo pamirsa anyar.

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Wacan: 3 menit Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

2015 Negara Pemasaran Digital

Wacan: 2 menit Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan. Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake sawetara pamilik agensi paling apik ing industri iki

Media sing Dibayar, Diduweni lan Entuk: Definisi, Pamirsa lan Fitur

Wacan: <1 menit Promosi konten gumantung karo 3 saluran utama - media berbayar, media sing dimiliki lan media sing entuk. Sanajan jinis media iki ora anyar, iku pinunjul lan pendekatan kanggo media sing diduweni lan entuk sing wis ganti, nantang media sing mbayar kanthi tradisional. Pamela Bustard, Media Gurita sing Dibayar, Definisi Media sing Diduweni lan Entuk Miturut Octopus Media, definisi kasebut yaiku: Media Bayaran - Apa wae sing dibayar supaya bisa ngasilake lalu lintas menyang pamilik

13 Taktik Pemasaran Konten B2B Paling Populer

Wacan: <1 menit Iki minangka infographic sing apik sing pengin dakwartakake saka Wolfgang Jaegel. Ora mung amarga menehi wawasan babagan strategi pemasaran konten sing digunakake dening para pemasar B2B, nanging amarga kesenjangan sing dakdeleng babagan konten sing digunakake mungsuh pengaruh saka strategi kasebut. Supaya popularitas, dhaptar kasebut yaiku media sosial, artikel ing situs web sampeyan, buletin, blog, acara pribadi, studi kasus, video, artikel ing