Cara ngrancang, Nulis, lan Nerbitake Ebook Sampeyan Nggunakake Google Docs

Yen sampeyan wis mbukak dalan nulis lan nerbitake ebook, sampeyan bakal ngerti yen ora ana jinis file, konversi, desain lan distribusi EPUB, dudu kanggo sedhih. Ana sawetara solusi ebook ing kana sing bakal mbantu sampeyan liwat proses lan nggawa ebook menyang Google Play Buku, Sedulur, lan piranti liyane. Ebook minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo milih otoritas ing papane lan

Konten Gerbang: Gerbang Sampeyan Kanggo B2B sing Apik!

Konten gerbang minangka strategi sing digunakake dening akeh perusahaan B2B kanggo menehi konten sing apik lan migunani kanggo entuk pertukaran sing apik. Konten gerbang ora bisa diakses langsung lan bisa dipikolehi sawise ngganti sawetara informasi penting. 80% aset pemasaran B2B gerbang; amarga konten gerbang strategis kanggo perusahaan generasi utama B2B. Hubspot Penting ngerti pentinge konten berpagar yen sampeyan minangka perusahaan B2B

Pemasaran Konten: Lali Apa Sampeyan Krungu Nganti Saiki lan Mulai Ngasilake Pitunjuk Kanthi Nindakake Pandhuan iki

Apa sampeyan angel nggawe petunjuk? Yen wangsulan sampeyan ya, sampeyan ora dhewe. Hubspot nglaporake manawa 63% pemasar ujar manawa ngasilake lalu lintas lan prospek minangka tantangan utama. Nanging sampeyan bisa uga kepengin ngerti: Kepiye cara nggawe bisnis? Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggunakake marketing konten kanggo ngasilake bisnis sampeyan. Pemasaran konten minangka strategi efektif sing bisa digunakake kanggo ngasilake petunjuk

Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis didokumentasikake kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor DemandMetric. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba. Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iku masalah gedhe. "Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," bareng

gShift: Sinau Kasus ing Praktik paling SaaS Onboarding

Kita ngetrapake sawetara aplikasi piranti lunak perusahaan saiki. Nengsemake ndeleng prabédan strategi onboarding sing wis dikembangake saben perusahaan. Nalika dakelingi sejarah ing industri SaaS, ngewangi rolas perusahaan ngembangake pemasaran produk, aku yakin aku wis nemokake strategi onboarding sing paling apik lan paling ala. Kaping pisanan, aku yakin ana papat tahap utama kanggo Piranti Lunak minangka onboarding Layanan: Sales Sales - Kritik penting iki