E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

Strategi E-commerce Multichannel kanggo Musim Liburan sing Ngganti

Gagasan Black Friday lan Cyber ​​Monday minangka dina blitz siji-siji wis ganti taun iki, amarga pengecer gedhe ngiklanake tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday ing saindhenging wulan November. Asile, dadi kurang babagan ngatasi transaksi siji-dina dadi kothak mlebu sing wis rame, lan liyane babagan nggawe strategi lan hubungan jangka panjang karo para pelanggan sajrone musim liburan, ndeleng kesempatan e-commerce sing tepat ing wayah sing pas

Cara Ngukur, Nyingkiri, lan Ngurangi Tarif Plancongan Kréta Blanja Dhuwur

Aku mesthi kaget nalika ketemu karo klien kanthi proses checkout online lan sawetara wong sing sejatine nyoba tuku saka situs dhewe! Salah sawijining klien anyar duwe situs sing diinvestasikan akeh ton dhuwit lan 5 langkah kanggo pindhah saka kaca ngarep menyang kréta blanja. Kaelokan yen ana sing nggawe sejauh iki! Apa sing Ditinggalake Kréta Blanja? Bisa uga

Cara Ngapikake Tingkat Konversi Seluler Kanthi Dompet Digital

Tarif konversi seluler nuduhake persentase wong sing milih nggunakake aplikasi seluler / situs web sing dioptimalake seluler, saka total jumlah sing ditawakake. Nomer iki bakal menehi katrangan babagan kampanye seluler sampeyan, lan kanthi rinci, apa sing kudu ditambahake. Akeh pengecer e-commerce sing sukses ndeleng bathi sing mudhun nalika pangguna seluler. Tingkat ninggali keranjang belanja iku akeh banget kanggo situs web seluler, lan yen sampeyan lagi

10 Cara Terbukti Nggawe Lalu Lintas menyang Situs Web E-commerce Sampeyan

"Merek E-commerce Ngadhepi Tingkat Gagal 80%" E-commerce Praktis Sanajan ana statistik sing nyusahake iki, Levi Feigenson sukses ngasilake penghasilan $ 27,800 sajrone wulan pertama bisnis e-commerce. Feigenson, karo garwane, ngluncurake merek aksesoris ramah lingkungan sing jenenge Mushie ing wulan Juli 2018. Wiwit kuwi, ora ana sing bali kanggo para pemilik uga merek kasebut. Dina iki, Mushie nggawa adol udakara $ 450,000. Ing jaman e-commerce sing kompetitif, ing endi 50% penjualan

Ulasan Produk E-commerce: 7 Alesan Napa Review Online Penting Kanggo Brand Sampeyan

Sawijining wong bisa uga wis ngerteni kepiye bisnis saya akeh, utamane kanggo sektor e-commerce, kalebu ulasan ing situs web. Iki dudu kasus sing mandheg, nanging pangembangan sing wis kabukten efektif banget kanggo entuk kapercayan pelanggan. Kanggo bisnis e-commerce, penting banget kanggo entuk kepercayaan pelanggan, utamane sing pertama, amarga ora ana cara kanggo ndeleng

Kepiye Blockchain Bakal Fuel Transformasi ing Industri E-Niaga

Kaya dene revolusi e-commerce tekan pesisir, siyap kanggo pangowahan liyane ing bentuk teknologi pamblokiran. Apa wae tantangan ing industri e-commerce, pamblokiran janji bakal ngatasi akeh lan nggawe bisnis luwih gampang kanggo sing adol uga sing tuku. Kanggo ngerti kepiye pamblokiran bakal duwe mupangat positif kanggo industri e-commerce, pisanan, sampeyan kudu ngerti babagan kaluwihan teknologi blockchain lan