Lima Langkah Sampeyan Bisa Njupuk Dina iki kanggo Ngunggahake Penjualan Amazon

Musim blanja anyar mesthi ora khas. Sajrone pandhemen bersejarah, para pembeli ninggalake toko bata-lan-mortir, kanthi lalu lintas sikil Black Friday mudhun luwih saka 50% saben taun. Ing kontras, dodolan online mundhak, utamane kanggo Amazon. Ing taun 2020, raksasa online kasebut nglaporake manawa para penjual mandiri ing platform kasebut wis mindhah barang dagangan $ 4.8 yuta ing Black Friday lan Cyber ​​Monday - munggah 60% ing taun sadurunge. Sanajan urip bali normal ing Amerika Serikat

Pasuryan Anyar E-Commerce: Dampak Pembelajaran Mesin ing Industri

Apa sampeyan wis ngira yen komputer bisa ngenali lan sinau pola kanggo nggawe keputusan dhewe? Yen jawaban sampeyan ora, sampeyan ana ing prau sing padha karo akeh ahli ing industri e-commerce; ora ana sing bisa ngramal kahanan saiki. Nanging, machine learning wis nduwe peran penting ing evolusi e-commerce sajrone sawetara dekade pungkasan. Ayo goleki ing endi e-commerce sing bener

E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

Strategi E-commerce Multichannel kanggo Musim Liburan sing Ngganti

Gagasan Black Friday lan Cyber ​​Monday minangka dina blitz siji-siji wis ganti taun iki, amarga pengecer gedhe ngiklanake tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday ing saindhenging wulan November. Asile, dadi kurang babagan ngatasi transaksi siji-dina dadi kothak mlebu sing wis rame, lan liyane babagan nggawe strategi lan hubungan jangka panjang karo para pelanggan sajrone musim liburan, ndeleng kesempatan e-commerce sing tepat ing wayah sing pas

Cara Ngukur, Nyingkiri, lan Ngurangi Tarif Plancongan Kréta Blanja Dhuwur

Aku mesthi kaget nalika ketemu karo klien kanthi proses checkout online lan sawetara wong sing sejatine nyoba tuku saka situs dhewe! Salah sawijining klien anyar duwe situs sing diinvestasikan akeh ton dhuwit lan 5 langkah kanggo pindhah saka kaca ngarep menyang kréta blanja. Kaelokan yen ana sing nggawe sejauh iki! Apa sing Ditinggalake Kréta Blanja? Bisa uga