Suasana: Rekomendasi Produk sing Cocog ing Konten

Ana jagad konten sing tuwuh saben dina saya akeh. Sejatine strategi pemasaran produk yaiku sawetara review produk sing disebar ing saindenging web, narik kawigaten para pamaca menyang kaca produk banjur meksa pamaca supaya bisa ngonversi. Platform e-commerce Sophia, Ambiance ™ masang gambar lan rekomendasi produk ing konten - dioptimalake kanggo ndeleng lan relevan karo konten sing dibahas. Iki nyebabake tingkat konversi sing luwih dhuwur saben