5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

Sampeyan Ora Keuntungan ing Pasar Global

Bubar, aku ngunjungi ritel lokal. Dheweke duwe bisnis lan lokasi sing luar biasa saengga bisa ngrancang, ndandani, lan adol barang dagangan saka lokasi saka awal. Fasilitase kalebu sawetara sing paling apik ing negara kasebut, lan saben staf sing duwe talenta luar biasa, nduweni kualifikasi lan bersertifikat. Tantangane yaiku pemasaran tradisional ora narik lalu lintas sikil kaya biyen. Anane online biasane brosur. Kita arep