IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

Komposisi: Ngirim Janji Personalisasi

Janji personalisasi wis gagal. Pirang-pirang taun kita wis ngrungokake babagan mupangat sing luar biasa, lan para pemasar sing pengin ngupayakake nggunakake solusi sing larang lan larang kanthi teknis, mung bakal kasep, kanggo umume, janji personalisasi ora mung asep lan kaca. Masalahe diwiwiti kanthi cara ndeleng personalisasi. Dipanggonke minangka solusi bisnis, bakal digawe liwat lensa pemecahan kabutuhan bisnis nalika pancen

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Ramalan Pembeli Eceran Valentine lan Valentine ing taun 2021

Yen bisnis ritel utawa e-commerce sampeyan wis berjuang liwat pandemi lan kunci, sampeyan bisa uga golek kerja lembur ing Kampanye Dina Valentine kaya sing bakal dadi taun rekor kanggo mbuwang - sanajan ana tantangan ekonomi! Mbok mbuwang wektu luwih akeh ing omah karo wong sing kita tresnani nyebabake semangat katresnan… utawa mbutuhake kita mbenake (guyon). Survei Yayasan Retail Nasional prédhiksi rencana konsumen

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Volusion: Pembangun Situs Web E-Niaga Kabeh-Siji

Platform kabeh-ing-siji Volusion luwih gampang supaya toko sampeyan wis siyap sawetara menit. Platform kasebut ndadekake gampang mbukak toko sampeyan, nampa pembayaran kertu kredit, nyimpen barang utawa nganyari desain situs sampeyan. Platform e-commerce menehi kekuwatan marang para penjual supaya bisa aktif nganggo antarmuka panganggo sing hebat lan fitur sing apik. Fitur Pembangun E-niaga Volusion: Editor Toko - Ngatur tampilan lan tampilan situs kanthi tema sing dirancang kanthi profesional lan editor situs sing kuat.

KWI: CRM, POS, Ecommerce lan Merchandising Unik kanggo Pengecer Khusus

Platform Perdagangan Terpadu KWI minangka solusi adhedhasar awan kanggo mburi kanggo pengecer khusus. Solusi KWI, sing kalebu POS, Merchandising, lan eCommerce digawe saka siji database, nyedhiyakake pengecer kanthi pengalaman saluran omni sing lancar. KWI Unified Commerce Platform Hubungan Pelanggan (CRM) - klumpukake data ing wektu nyata, mula kabeh saluran duwe informasi paling anyar. Rekan penjualan bisa ndeleng status VIP, acara khusus kayata ulang taun, ulang taun lan pemicu liyane, disorot ing POS nganti