Pungkasan, Wayahe Pensiun WWW Sampeyan

Situs kaya kita sing wis ana sajrone dasawarsa nglumpukake pangkat ing kaca sing ndadekake lalu lintas luar biasa sajrone pirang-pirang taun. Kaya umume situs, domain kita yaiku www.martech.zone. Ing taun-taun pungkasan, www wis dadi kurang misuwur ing situs… nanging kita tetep amarga subdomain kasebut duwe panguwasa karo mesin telusuran. Nganti saiki! Moz ngalami owah-owahan gedhe karo 301 Pangalihan sing diumumake Google sing mbantu situs-situs sing digoleki

Pancen Penting: www utawa non-www

Apa sampeyan ngerti manawa www pancen mung subdomain? Yaiku. Lan subdomain pancen entuk wewenang dhewe karo mesin telusuran! Nalika www umume digunakake ing saindenging jagad, saiki akeh perusahaan sing nyelehake ing situs inti lan mung menehi alamat dadi http://yourdomain.com. Ora apa-apa, nanging sing dadi masalah yaiku umume perusahaan miwiti situs lan sampeyan bisa mbukak situs kanthi utawa tanpa www. Yen pengunjung

Desain Email Anyar sing Luar Biasa (Dibutuhake)

Mangkene email liyane sing dakkarepake, nanging biasane ora nindakake apa-apa! Iki Downtown Indianapolis, Email sing Apik tenan. Aku tetep langganan amarga muga-muga ana desain anyar - informasi kanggo promosi kutha Indianapolis wis ana, nanging desaine nggawe email ora bisa diwaca lan ora bisa digunakake. Pramila: Ora ana link utama ing informasi utama menyang situs web nyata kanggo Indy Downtown Inc. Mungkin iku pengawasan,