Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

Delete.bg: Copot Latar Gambar saka Headshots, People, lan Obyek kanthi Flawless nganggo AI

Yen sampeyan ora ngetutake Joel Comm, tindakake. Saiki Joel minangka salah sawijining sumber teknologi sing paling disenengi. Dheweke jujur, jujur, lan transparan banget. Ora ana dina sing kliwat aku ora mriksa apa sing bakal ditemokake… lan dina iki dadi bocah cilik! Joel menehi ngerti kabeh babagan alat anyar online, mbusak.bg. Alat kasebut nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa gambar karo wong lan banjur mbusak latar mburi kanthi akurat lan mesthi. Yen

OneSignal: Tambah Notifikasi Push nganggo Desktop, App, utawa Email

Saben wulan, aku bakal entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat notifikasi push browser sing digabungake. Sayange, platform sing kita pilih saiki wis mati dadi aku kudu golek sing anyar. Luwih elek, ora ana cara ngimpor pelanggan lawas bali menyang situs mula kita bakal entuk. Amarga iku, aku kudu milih platform sing kondhang lan bisa diukur. Lan aku nemokake ing OneSignal. Ora mung

Napa Nggunakake Drupal?

Aku bubar takon Apa Drupal? minangka cara kanggo ngenalake Drupal. Pitakon sabanjure sing dipikirake yaiku "Apa aku kudu nggunakake Drupal?" Iki minangka pitakon sing apik. Kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng teknologi lan prekara kasebut supaya sampeyan mikir nggunakake. Ing kasus Drupal, sampeyan bisa uga wis krungu manawa ana sawetara situs web utama sing mbukak sistem manajemen konten open source iki: Grammy.com, WhiteHouse.gov, Symantec Connect, lan Anyar

Apa Drupal?

Apa sampeyan ndeleng Drupal? Apa sampeyan wis krungu babagan Drupal nanging ora yakin apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Apa lambang Drupal pancen apik banget sing sampeyan pengin dadi bagean saka gerakan iki? Drupal minangka platform manajemen konten sumber terbuka sing mbukak jutaan situs web lan aplikasi. Wis dibangun, digunakake, lan didhukung dening komunitas masarakat sing aktif lan maneka warna ing saindenging jagad. Aku nyaranake sumber daya iki kanggo miwiti sinau luwih lengkap