Aja Ngidini Kampanye Tetes Dadi Penyiksaan Banyu Tionghoa

Salah sawijining teknik sing paling efektif kanggo mindhah wong Asing menyang Penggemar Raving yaiku nggunakake "kampanye netes". Ing proses iki, sampeyan ngenali klompok wong sing cocog karo demografi tartamtu, utawa luwih becik, nuduhake kapentingan umum lan ngirim pesen. Pesen kasebut bisa uga ana email, surat swara, surat langsung, utawa pasuryan. Kampanye sing bener-bener efektif nyedhiyakake informasi sing relevan karo target pelanggan, rutin, nanging ora ngganggu