Pingdom: Kinerja, ngawasi, lan Manajemen

Wis suwe kita dadi penggemar Pingdom. Alat sing gampang mati kanggo ngawasi situs, aplikasi web lan API kanggo mesthekake yen lagi aktif. Kita ngawasi Martech Zone, DK New Media lan CircuPress nganggo layanan kasebut. Nalika nggarap siji klien, kita ngetrapake ing, kita nggawe panggilan API tartamtu sing nanggapi kanthi pitakon sing angel supaya bisa ngawasi wektu tanggapan aplikasi saka saindenging jagad.

Apa Situs Sampeyan Mati? Database?

Kowe ngerti? Kepiye babagan basis data sampeyan? Apa domain sampeyan ngatasi? Apa situs lan kaca sampeyan wis kasedhiya nanging mung mbukak kesalahan database? Sejatine kita duwe conto sawetara minggu kepungkur ing situs sing wis operasional, nanging kita nemoni masalah karo sawetara koneksi basis data. Sayange, kita ngerteni klien ora seneng yen menehi kabar babagan kita. Dheweke ora ngerti sebabe dheweke kudu menehi perhatian - dheweke bener!