Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang, dheweke metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil. Nanging dudu aku.

Kepiye Rusak Reputasi Aku Kanthi Media Sosial… Lan Apa Sampeyan Mesthi Sinau

Yen aku wis seneng ketemu karo awakmu dhewe, aku mesthi yakin yen sampeyan bakal kepenak, lucu, lan welas asih. Yen aku durung nate ketemu karo sampeyan kanthi pribadi, aku wedi yen sampeyan mikir babagan aku adhedhasar media sosial. Aku wong sing semangat. Aku seneng banget karo gaweyan, kulawarga, kanca, iman, lan politik. Aku seneng dialog karo topik apa wae ... dadi nalika media sosial

Papat Karakteristik Umum Kanggo Perusahaan sing Ngganti Pemasaran Digital

Aku bubar seneng gabung karo podcast CRMradio karo Paul Peterson saka Goldmine, ngrembug babagan kepiye perusahaan, cilik uga gedhe, nggunakake pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake ing kene: https://crmradio.podbean.com/mf/play/hebh9j/CRM-080910-Karr-REVISED.mp3 Priksa manawa langganan lan ngrungokake Radio CRM, dheweke entuk tamu sing luar biasa lan wawancara informatif! Paul minangka tuan rumah sing apik lan kita nemoni sawetara pitakon, kalebu tren umume sing dakdeleng, tantangan kanggo bisnis SMB, pola pikir sing ngalangi

Cathetan saka Dalan

Taun kepungkur dadi taun sing luar biasa kanggo aku lan bisnis. Fokus maneh lan perhatian kanggo para pelanggan pancen sukses lan matur nuwun banget marang klien sing luar biasa! Tantangan aku nate nyambut gawe kanthi saldo (sing aku tresnani) kanthi kesehatan (sing dakkira) Sajrone taun kepungkur, ciloko ditambah karo pakulinan ala nyebabake limbah saya maksimal lan saya immobilisasi kanthi lara. Wayahe nyopot lan

Podcast Anyar Anyar: Kanthi Tamu Douglas Karr

Ing Indianapolis, ana cukup gerakan ing ruang teknologi pemasaran kanthi akeh investasi HighAlpha - sing lair saka ExactTarget. Kita wis nuduhake babagan salah sawijining perusahaan, Quantifi, lan wawancara karo CEO RJ Talyor ing seri Wawancara Martech. Minggu iki, profesional podcast Liz Prugh ketenaran Pure Fandom lan RJ mutusake wawancara karo aku kanggo podcast, The New Thing! Misi The New Thing New: Kita