Munggah Adopsi Dompet Digital Sajrone Pandemi

Ukuran pasar pembayaran digital global diarepake wiwit saka USD 79.3 milyar ing taun 2020 nganti USD 154.1 milyar ing taun 2025, kanthi Tingkat Perkembangan Tahunan Senyawa (CAGR) 14.2%. MarketsandMarkets Yen dipikir maneh, kita ora duwe alesan kanggo mangu nomer iki. Yen ana apa-apa, yen kita tetep njaga krisis coronavirus saiki, tuwuh lan adopsi bakal nyepetake. Virus utawa ora ana virus, kenaikan pembayaran tanpa kontak wis ana ing kene. Wiwit dompet smartphone ngapusi

Kepiye Dompet Seluler nawakake Penjualan

Aku nggawa iPhone nganggo tas kulit gaweyan sing apik banget saka Pad and Quill sing duwe ID lan sawetara kertu kredit nanging ora liya. Asile, aku gumantung karo aplikasi seluler lan dompet seluler. Salah sawijining aplikasi sing dak tresnani yaiku Key Ring, saengga aku bisa mbuwang kabeh kertu klub lan sijine ing sak papan. Ora suwe sawise mbukak Kunci Dering,

Potret Pelanggan Mobile

Teknologi seluler wis ngowahi kabeh. Para konsumen bisa blanja, entuk pituduh, browsing web, sesambungan karo kanca liwat macem-macem jinis media, lan nyathet uripe nganggo siji piranti sing cukup cilik supaya bisa pas karo kanthong. Ing taun 2018, kira-kira 8.2 milyar piranti seluler aktif bakal digunakake. Ing taun sing padha, perdagangan seluler dijangka nganti $ 600 milyar ing penjualan tahunan. Cetha, jagad bisnis ditindakake kanthi paling anyar

Manajer Dompet Vibes: Dompet Seluler Platform

Vibes ngluncurake Wallet Manager, solusi dompet seluler lintas platform, minangka bagean saka platform pemasaran seluler Catapult. Sukses pemasaran seluler gumantung saka personalisasi lan konten dinamis. Asil bakal ditambahake nalika penawaran luwih relevan karo sing ditindakake pangguna, nalika nindakake lan papane. API Passbook uga Google Wallet Object digabungake menyang Wallet Manager. Miturut kaca produk Wallet Manager: Gawe - Gunakake alat Wallet Manager kanggo

Pembayaran Mobile - Pasar Ing Tangan Sampeyan

Folks, iki bakal teka luwih cepet saka sing sampeyan kira - lan bakal menehi pengaruh dramatis ing pemasaran online / offline, pemasaran ulang, optimalisasi konversi lan penjualan. Kaping pisanan nuduhake infographic, Dompet Digital lan Masa Depan Pembayaran, lan Proses Pembayaran Ponsel Ponsel… nanging Near Field Communication (NFC) saiki mbukak telpon anyar. Pembayaran seluler pindhah saka fiksi ilmiah menyang kasunyatan, nyedhiyakake gampang pembayaran, nambah keamanan, lan nglacak kanthi efisien nggunakake piranti