Ati-ati karo scam Invoice Registrasi Domain PayPal

Minangka bisnis, aku asring gumun amarga akeh biaya sing nggawe aku kaget. Ing jagad aplikasi sing murah, lengganan mikro, lan macem-macem cara pambayaran, mesthine bisa dadi lumayan dadi scammer internet saiki. Kancaku sing apik, Adam, ngirim scam faktur esuk sing ditampa kanggo CRM Real Estate. Beda karo email phishing palsu, sing ngirim ngirim alamat email, email iki

Bisa uga Pendaftar Domain Paling Ala

Esuk iki kita njaluk telpon rame saka klien. Kita kerja bareng karo dheweke kanggo nggawe situs anyar, nanging saiki wis offline. Masalah DNS saka sawetara jinis. Wong IT kasebut nelpon kita kanggo ndeleng apa kita wis ngowahi apa-apa. Kita pancen ora nate krungu masalah iki lan pengin mbantu dheweke ngrampungake masalah kasebut. Kadhangkala iku gampang kaya kertu kredit lawas

Apa Pendaftar Sampeyan Bisa Ngilangi Sampeyan?

Kanthi akeh babagan pembatalan GoDaddy kanggo pelanggan (sing saiki duwe kampanye dhewe: NoDaddy.com), aku mutusake golek sawetara pendaftar liyane, kalebu aku dhewe, kanggo ndeleng manawa bisa narik plug kanthi gampang kaya sing ditindakake GoDaddy. Sampeyan pancen bakal kaget, mung sawetara pendaftar sing duwe Katentuan Layanan sing nemtokake sawetara syarat sing cukup kuat tumrap pembatalan: Dotster: 16.2 Penundaan, pembatalan utawa transfer domain. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa sampeyan duwe

Bisnis Boobs

Aku nonton acara warta ing sawijining dina yen GoDaddy bakal ngiklanake iklan Superbowl sing luwih kontroversial. Tim pemasaran GoDaddy pancen meksa nindakake perkara ing taun iki, entuk perhatian tambahan kanthi ngirimake akeh iklan sing ditolak kanggo ndeleng superbowl iki. GoDaddy kanthi terang-terangan pariwara kontroversi kasebut minangka Quest for Super Bowl XL. Sampeyan bakal nemokake garis wektu iklan sing ditolak kanggo dideleng