Cara Pilih Jeneng Domain kanggo Bisnis Sampeyan

Menarik banget kanggo mikir yen aku tuku jeneng domain terus-terusan (aku malah adol siji!) Lan kepiye nemtokake apa sing bakal dak tuku. Kita mung miwiti CircuPress bisnis anyar lan ora nate menehi jeneng perusahaan kasebut nganti kita yakin bisa tuku jeneng domain! Dakkira manawa jamane saya owah. Nalika milih jeneng domain, striking

Dhaptar Blogging Kula…

Minggu kepungkur aku ngombe kopi karo Brandon McGee, VP karo bank Huntington sing khusus kanggo Mobile Banking. Blog Brandon duwe rangking mesin telusuran sing apik - amarga konten sing konsentrat uga ceruk sing ketat sing ditawakake blog. Kita ngobrol babagan blog lan malah ngobrol karo seluler sawetara wektu, dheweke menehi kula wawasan babagan industri sing arep digarap lan pancen nyenengake. Mangkene sinopsis saka

Ana apa? Wonten pundi? Piye carane Strategi Pemasaran Web

Nalika sampeyan arep mbukak toko, sampeyan mutusake ing endi nyimpen, apa sing kudu dilebokake ing toko, lan kepiye cara supaya wong-wong padha menyang. Mbukak situs web, preduli utawa ora minangka pendirian ritel, mbutuhake strategi sing padha: Apa sing bakal ana ing situs web sampeyan? Ngendi situs web sampeyan? Kepiye carane wong bisa nemokake? Kepiye sampeyan bisa njaga? Apa sing bakal kedadeyan ing situs web sampeyan? Pracaya utawa

Mesin sing Nggoleki Apa sing Dibaca…

Kaca indeks mesin telusuran kanthi algoritma rumit sing bobote pirang-pirang variabel, internal lan eksternal menyang kaca sampeyan. Aku mikir penting kanggo ngenali elemen kunci sing kudu digatekake dening Mesin Telusuran. Umume wong-wong mau minangka elemen sing sampeyan bisa ngontrol nalika ngrancang utawa ngrancang situs sampeyan utawa mung nulis kaca sampeyan. Ora preduli situs web brosur pemasaran khas, blog, utawa liya-liyane