Masa Depan Utopian Adol Saluran

Mitra saluran lan Reseller Tambah Nilai (VAR) minangka anak tiri abrit (diobati tanpa duwe hak hak lair) nalika entuk perhatian lan sumber daya saka pabrikan produk sing ora bisa didol. Dheweke sing terakhir entuk latihan lan sing pertama sing tanggung jawab kanggo memenuhi kuota. Kanthi anggaran pemasaran winates, lan alat penjualan sing ketinggalan jaman, dheweke berjuang kanthi efektif ngomunikasikan kenapa produk unik lan beda. Apa sing Dodol Saluran? Metode

Beyond Afiliasi - Bangunan Saluran Sales

Minangka pamilik bisnis, aku ora bisa ngandhani sepira kerepe aku entuk kesempatan kanggo entuk dhuwit ekstra utawa loro kanggo penghasilan afiliasi. Yen aku mung nggunakake klambi kanggo menehi barang, dheweke bakal mbayar dhuwit. Lan, sawise kabeh, yen ana sing mbayar dhuwit, aku motivasi nindakake ... bener? Salah.