Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed saka Cast A Netger sing Luwih gedhe ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng banget. Dheweke pancen bener ... Aku ngobrol sawetara jam kepungkur bengi. Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik nalika ndeleng, nanging aku asring ngerti

Perforce: Versi Kabeh

Pangembang piranti lunak wis ngerti yen sistem kanggo ngatur versi gaweane luwih gampang lan produktif. Perforce minangka salah sawijining perusahaan sing nawakake kontrol versi canggih kanggo pangembang. Nanging suwe-suwe, dheweke ngerti manawa perusahaan duwe masalah sing padha karo dokumen internal - wiwit saka lembar penjualan, nganti grafis, nganti whitepaper ... tim kerja bareng ing dokumen nanging asring ora duwe versi paling anyar. Asile, tabrakan kedadeyan, frustasi

Crita situs web

Leonard Bernstein lagi muter ing makam ... nanging isih lucu.