Napa lan Cara Ndhaptar lan Entuk Nomer DUNS

Yen sampeyan pengin nggawe manawa bisnis cilik bisa entuk perhatian lan kesempatan kontrak karo pamrentah lan bisnis gedhe, sampeyan kudu ndhaptar nomer DUNS karo Dun & Bradstreet. Miturut situs kasebut: Nomer DUNS minangka standar industri kanggo nglacak bisnis donya lan dianjurake lan / utawa dibutuhake luwih saka 50 asosiasi industri, industri lan perdagangan, kalebu PBB, Pamrentah Federal AS, Pamrentah Australia lan