Dhaptar: Cara Nggawe Konten sing Klebu

Nalika para pemasar fokus ing konten sing narik kawigaten para pamirsa, kita asring nggawe ide lan ngrancang kampanye karo klompok cilik sing padha karo awake dhewe. Nalika para pemasar ngupayakake nggawe personalisasi lan keterlibatan, macem-macem olahpesen ora bisa dielingi. Lan, kanthi ndeleng budaya, jenis kelamin, preferensi seksual, lan cacat ... pesen sing bisa ditindakake bisa nyepetake wong sing ora kaya kita. Inklusivitas kudu dadi prioritas ing saben pesen pemasaran. Sayange, ing

Kepiye Cara Pemasaran Kelestarian lan Keragaman Merek Sampeyan?

Dina Bumi minggu iki lan kita ndeleng postingan sosial sing khas ing ngendi perusahaan promosi lingkungan. Sayange, kanggo akeh perusahaan - iki mung sepisan saben taun lan dina-dina banjur bali menyang bisnis kaya biasane. Minggu kepungkur, aku ngrampungake bengkel pemasaran ing perusahaan gedhe ing industri kesehatan. Salah sawijining poin sing dakkandhakake ing bengkel yaiku perusahaan sing mbutuhake pasar sing luwih apik