Cara Ngoptimalake Rilis Pers kanggo Telusuran

Kita makarya karo sawetara perusahaan hubungan masarakat sing apik tenan lan karo klien. Hubungan masyarakat isih dadi investasi gedhe - wong-wong ing Dittoe PR njaluk kita sebut ing New York Times, Mashable lan macem-macem situs populer liyane. Nalika profesional PR ngerti carane nulis rilis pers sing menarik lan disebarake menyang pamirsa sing bener, kadang-kadang ora ngoptimalake rilis pers kaya sing dikarepake.