Pelajaran Hubungan Masyarakat sing Kita Sinau Nalika Nggawe Crita

Pirang-pirang taun kepungkur aku nulis postingan babagan mekanik babagan carane nulis nada saka perspektif minangka publikasi. Salah sawijining perkara pungkasan sing dakkandhakake ing artikel kasebut yaiku kudu relevan karo pamirsa. Aku bakal lunga luwih adoh lan ujar, kanthi swara lan omong kosong ing kana, ana kesempatan gedhe kanggo PR sing apik kanggo ngrampungake kekacoan lan njaluk

Dhaptar Sampeyan kanggo Festival Teknologi sing Sukses!

Pungkasan minggu kepungkur iki, kita miwiti Acara Musik, Pemasaran & Tech Midwest kaping pisanan (#MTMW) - sawijining acara ing kene ing Indianapolis kanggo golek dhuwit kanggo Leukemia lan Lymphoma Society kanggo ngelingi Bapakku sing ilang taun kepungkur. Iki minangka acara pertama sing durung tau daklakoni dadi medeni banget. Nanging, ora ana alangan lan aku pengin menehi wawasan marang wong liya babagan sebab kenapa

Paling apik Rilis Pers Wis tau.

Kita entuk tumpukan rilis pers ing kothak mlebu saben dina lan aku kira 99% saka kabeh bakal dibuang sekilas. Iki ora ateges ora migunani… kita mesthi golek berita sing cocog sing bakal mengaruhi sampeyan ing komunitas kita. Kauntungan saka rilis pers yaiku distribusi sing efisien… kerugian yaiku biasane ora ditulis kanthi apik lan malih - target kurang apik. Nalika takon karo Dittoe