Tes Livefyre Sidenote kanggo Komentar

Kita wis sawetara pindhah antarane sistem komentar sawetara Martech Zone. Untunge, kabeh platform utama bakal nyinkronake komentar (ora digunakake yen ora). Komentar dadi topik saiki amarga spam komentar nyebar lan akeh obrolan sing paling warna kedadeyan offline, nyebabake sawetara blog gedhe banget kanggo mateni komentar kabeh. Aku karo kanca Lorraine Ball babagan sing ujar: Kanggo kula blog tanpa komentar kaya

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

Nuwun sewu Disqus, Aku Penggemar Saiki!

Udakara setaun kepungkur, sawetara sistem komentar wis muncul - kalebu SezWho, IntenseDebate lan Disqus. Aku nentang kabeh, nanging SezWho, amarga sing liyane ngemot komentar liwat JavaScript lan ora nyimpen komentar kanthi lokal. Masalah karo JavaScript yaiku ngemot ing browser, dudu ing server ... dadi nalika mesin telusuran nyusup kaca, katon ora owah sanajan ana komentar. Setahun mengko lan malang