Mupangate Kupon Tes lan Diskon

Apa sampeyan mbayar premium kanggo entuk petunjuk anyar, utawa nawakake diskon kanggo narik kawigaten? Sawetara perusahaan ora bakal ndemek kupon lan diskon amarga padha wedi ngremehake merek. Perusahaan liyane wis gumantung marang dheweke, mbebayani nyuda bathi. Nanging ora ana sangsi manawa bisa utawa ora. 59% pemasar digital ujar manawa diskon lan bundel efektif kanggo entuk pelanggan anyar. Nalika diskon luar biasa kanggo nyopir bathi jangka pendek, bisa ngrusak