Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

Ngerti Panggunaan, Pengungkapan lan IP Sampeyan

Esuk iki aku nampa cathetan saka perusahaan sing wis ditulis. Email kasebut kanthi kuat nuntut supaya kita langsung mbusak referensi jeneng perusahaan merek dagang ing postingan, lan menehi saran supaya kita nyambung menyang situs sing nggunakake tembung. Panganggone Pameran Merek Dagang, aku kira perusahaan bisa uga sukses ing jaman kepungkur kanggo ngapusi wong kanggo mbusak jeneng lan nambah tembung - SEO.

Apa Pariwara Pribumi?

Kaya sing ditegesake dening FTC, pariwara asli ngapusi yen ana salah nyata utawa sanajan ana kekurangan informasi sing bisa uga nyasarke konsumen sing tumindak cukup ing kahanan kasebut. Iki minangka pernyataan subyektif, lan aku ora yakin pengin mbela diri saka kekuwatan pamrentah. Apa Pariwara Pribumi? Komisi Perdagangan Federal nemtokake pariwara asli minangka konten sing padha karo kabar kasebut,

Apa Pemasaran Sampeyan ilegal?

Pengacara David Castor, sawijining perusahaan pengacara khusus kanggo bisnis startup lan SaaS, ngirim email marang aku akhir minggu karo kabar yen FTC wis rampung karo korban pertama undang-undang pengungkapan anyar. Minangka bagean saka proposal penyelesaian (PDF), perusahaan PR Reverb Komunikasi lan pamilik Tracie Snitker kudu mbusak ulasan iTunes sing ditulis dening karyawan Reverb sing dadi pelanggan biasa lan sing gagal nyampekano hubungan antarane Reverb lan game kasebut