Wawasan Akselerasi: Tes Ramalan kanggo Kirim Langsung

Sadurunge digital, aku kerja ing koran lan industri surat langsung. Nalika koran gagal nganggo utawa adaptasi ing wektu kanggo njaga kontrol anggaran pariwara, surat langsung isih bisa ngasilake asil sing luar biasa. Kasunyatane, aku ujar manawa akeh kampanye pemasaran langsung nganggo surat langsung bisa uga luwih digatekake - ngatasi swara digital. Kasunyatane yaiku, nalika aku entuk atusan email lan spanduk, saben wong nggepuk aku

Kirim Langsung sing Bisa Digunakake!

Aku wis arep nulis babagan iki wiwit sadurunge Taun Anyar, nanging aku kudu golek scanner kanggo narik gambar surat-surat langsung sing wis dak tampa bubar. Intine yaiku sawetara surat langsung isih bisa digunakake. Ing ngisor iki ana 3 conto: Jack Hayhow ngirimi bukune, The Wisdom of the Flying Pig. Aku mikir iki minangka 'hadiah' pertama sing dadi blogger! Aku duwe buku pirang-pirang