10 Mupangat Saben Bisnis Cekap Kanthi Strategi Pemasaran Digital

Kita wawancara karo Scott Brinker babagan Konferensi Teknologi Pemasaran sing bakal teka, Martech. Salah sawijining perkara sing dakrembug yaiku sawetara bisnis sing ora nggunakake strategi amarga strategi saiki bisa digunakake. Aku ora sangsi manawa perusahaan, kayata, tembung saka mulut ke mulut, bisa duwe bisnis sing berkembang lan makmur. Nanging ora ateges strategi pemasaran digital ora bakal nulungi dheweke. Strategi pemasaran digital bisa mbantu prospek riset ing