Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Spek: Sistem Pariwara Integrasi kanggo Publikasi Digital

Publikasi Niche isih terus ngarahake konten sing target banget menyang klompok sing beda. Nalika sistem iklan bayar-per-klik, afiliasi lan spanduk terus nguwasani pasar amarga proses pesenan sing gampang lan biaya per timah murah, umume entuk klik lan tarif konversi sing murah. Amarga regane larang, mula isih bisa ngasilake hadiah sing luar biasa lan bisa ngasilake investasi sing kuat kanggo para pemasar. Pikirake prilaku browsing lan riset sampeyan dhewe. Nalika aku ndeleng sandi

LucidPress: Print Online Kolaboratif & Publikasi Digital

Lucidpress beta minangka aplikasi desain drag-and-drop adhedhasar web kanggo nyithak lan nerbitake digital. Aplikasi iki ngidini sapa wae supaya gampang nggawe konten sing profesional kanggo dicithak utawa web, lan bisa digunakake ing lingkungan bisnis utawa pribadi. Yen piranti lunak desktop ora bisa ngerteni kasunyatan anyar ing pasar sing berkembang, kita bakal nemokake masa depan sing cetha kanthi aplikasi adhedhasar web. Kanthi Lucidpress, kita target supaya gampang sapa nggawe konten sing apik tenan kaya desain

5 Tuladha Publikasi Digital sing Kudu Dideleng

Kita wis nyoba karo klien, Zmags, kanggo sawetara klien lan pamirso keren banget. Aku pengin nuduhake sawetara conto, sing dipercaya, ana sawetara aplikasi digital interaktif sing luar biasa! Kanggo mbukak pamirso, klik ing gambar saka pamirso! Klien produk Zmags Commerce Pro ndeleng asil fenomenal, kalebu paningkatan kaca 5x, 2x wektu ing situs, nganti kenaikan 2x tingkat konversi lan

Verge Nggabungake E-niaga lan Publikasi Digital

Sponsor Ecommerce, Zmags, nerbitake pamirsa penerbitan digital anyar. Verge ™ ngidini perusahaan ngowahi PDF (lan konten liyane) dadi pamirso supaya bisa overlay data, gambar, video, lan uga platform e-commerce. Panampil bisa dipasang ing desktop, seluler lan tablet liwat platform manajemen sing gampang. Iki minangka kemajuan ing penerbitan digital, saéngga perusahaan nggawe pengalaman interaktif lan menarik supaya bisa adol langsung. Mbiyen,