4 Tren Paling Apik ing taun iki ing Konten Digital

Kita seneng banget kanggo webinar sing bakal teka karo Meltwater babagan Konten lan Perjalanan Pelanggan. Pracaya utawa ora, pemasaran konten terus berkembang. Ing salah sawijining sisih, prilaku pangguna wis ngalami evolusi babagan cara nggunakake konten lan carane konten mengaruhi lelungan pelanggan. Ing sisih liya, medium wis berkembang, kemampuan kanggo ngukur respons, lan kemampuan kanggo prédhiksi popularitas konten. Priksa manawa ndhaptar