Apa Tripod Portable Paling Apik kanggo Telpon, Kamera DSLR, GoPro, utawa Mikrofon?

Saiki aku nggawa peralatan audio akeh banget nganti aku tuku tas ransel nganggo rodha, tas messengerku pancen abot banget. Nalika tasku wis diatur kanthi apik, aku isih tetep bobot amarga ora duwe macem-macem macem-macem jinis piranti utawa aksesoris sing dakgawa. Siji masalah yaiku koleksi tripod sing dakgawa. Aku duwe tripod desktop cilik, liyane sing fleksibel, lan liya-liyane