Digby: Nyetir Perdagangan Lokal nganggo Aplikasi Seluler

Aku yakin manawa nulis ana ing tembok lan toko ritel saiki nggawe investasi sing penting kanggo strategi seluler. Mobile wis dadi kunci kanggo riset konsumen lan tumindak tuku. Digabungake karo adopsi smartphone sing akeh banget, ora ana sangsi pengaruh sing bakal ditindakake ponsel ing taun-taun mbesuk. Digby nawakake SDK ing ngendi aplikasi seluler pengecer bisa gampang nggabungake geofencing - nggawe aplikasi sing dingerteni karo analytics adhedhasar lokasi Digby lan

Temokake Perusahaan sing Kunjungi Situs Sampeyan

Minggu iki aku kudu melu demonstrasi Demandbase Stream sing apik banget ?. Demandbase Stream minangka aplikasi Adobe AIR sing ngidini sampeyan ngawasi lalu lintas web kanthi nyata. David Lieberman, Wakil Presiden Pengembangan Bisnis njlentrehake Demandbase Stream: Demandbase Stream minangka aplikasi Web tanpa browser pisanan sing ngidini para sales lan marketing bisa ngerti bisnis sing ngunjungi situs Web, minat lan sapa sing bakal dihubungi. Kanthi ndownload