Infographic: Pandhuan Ngatasi Masalah Masalah Kiriman Email

Nalika email mumbul bisa nyebabake akeh gangguan. Penting, supaya cepet - cepet! Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing kudu kita wiwiti yaiku entuk pangerten kabeh elemen sing ana gandhengane karo email menyang kothak mlebu ... iki kalebu kebersihan data, reputasi IP, konfigurasi DNS (SPF lan DKIM), konten, lan apa wae nglaporake ing email sampeyan minangka spam. Mangkene infographic sing nyedhiyakake