10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen

BlackBox: Manajemen Risiko kanggo Spam Fighting ESPs

BlackBox nggambarake awake dhewe minangka basis data gabungan, sing terus dianyari meh kabeh alamat email sing aktif dituku lan didol ing pasar terbuka. Iki digunakake kanthi eksklusif dening Panyedhiya Layanan Email (ESP), supaya bisa ditemtokake yen dhaptar pangirim adhedhasar idin, spammy, utawa beracun langsung. Akeh masalah sing ditindakake dening panyedhiya layanan email yaiku spammer fly-by-night sing tuku dhaptar akeh, ngimpor menyang platform, banjur dikirim menyang

Tes Tester: Alat Gratis kanggo Priksa Newsletter Email Sampeyan Kanggo Masalah SPAM Umum

Kita wis ngawasi persentasi kothak mlebu email karo mitra ing 250ok lan entuk asil sing apik. Aku pengin ngerteni luwih jero babagan konstruksi email kita lan nemokake alat sing apik sing diarani mail tester. Penguji email nyedhiyakake sampeyan alamat email sing unik supaya sampeyan bisa ngirim buletin banjur menehi analisis email kanthi cepet marang cek SPAM sing umum kanthi filter sampah. Ing

Dibusak saka Blackcast Comcast

Yen sampeyan ngirim akeh email saka aplikasi liwat marketing email, sampeyan kudu nggawe manawa situs wis diwenehi dhaptar putih karo Panyedhiya Layanan Internet utama. Sadurunge aku nulis babagan whitelisting karo AOL lan Yahoo! Dina iki kita ngerteni manawa ana masalah yen situs iki bisa dicekal dening Comcast. Comcast duwe sawetara info kanggo ngandhani manawa ngalangi email sampeyan utawa ora. Aku wis nulis ing

Cara njamin Situs Sampeyan Dhaptar Ireng Kanggo Email

Kita lagi mriksa salah sawijining situs klien saiki. Dheweke bakal enggal pindhah menyang integrasi email - sing apik. Aku kira situs web sing wis dhaptar ireng… mulane ... Dheweke duwe formulir kontak ing situs web. Cukup apik, pirang-pirang lapangan kanggo ngirim kabeh info pribadi sampeyan kanggo ndhaptar inisiatif email. Nanging, tampilan sing luwih cedhak lan alat kasebut pancen gampang