Pasuryan Anyar E-Commerce: Dampak Pembelajaran Mesin ing Industri

Apa sampeyan wis ngira yen komputer bisa ngenali lan sinau pola kanggo nggawe keputusan dhewe? Yen jawaban sampeyan ora, sampeyan ana ing prau sing padha karo akeh ahli ing industri e-commerce; ora ana sing bisa ngramal kahanan saiki. Nanging, machine learning wis nduwe peran penting ing evolusi e-commerce sajrone sawetara dekade pungkasan. Ayo goleki ing endi e-commerce sing bener

HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku pancen nggawe inisiatif pemasaran afiliasi lan influencer. Aku cukup milih bisa nggarap merek - mesthekake manawa reputasi sing wis dakbangun ora bakal rusak nalika nyetel pangarepan karo merek babagan cara bisa mbantu. Pengaruh mung pengaruh amarga duwe pamirsa sing percaya, ngrungokake, lan tumindak miturut warta utawa rekomendasi sing diwenehake. Mulai adol omong kosong lan sampeyan bakal kalah