Apa Kasunyatan Virtual kasebut?

Akselerasi teknologi yaiku napas. Yen sampeyan bakal takon pendapatku babagan kasunyatan virtual setaun kepungkur, mesthine aku bakal ngandhani manawa sampeyan duwe kesempatan winates ing pendhidhikan lan hiburan. Nanging, kaya sing dakkandhakake ing postingan anyar sawise rawuh ing Dell Technology World, ndeleng transformasi digital sing kedadeyan ing jagad iki ngowahi perspektif babagan kabeh perkara. Apa Kasunyatan Virtual kasebut? Kasunyatan virtual (VR) yaiku